Rólunk

    Az AXILIFT termékportfóliója optimális mobilitási megoldást kínál a modern épületek és városi környezetek, például lakóingatlanok, külterületek, repülőterek, kórházak, szállodák, villák, stadionok, bevásárlóközpontok és kiskereskedelmi projektek számára. Körülbelül 700 tapasztalt és elkötelezett alkalmazott által még átfogóbb és innovatívabb termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat szállítunk az ügyfelek számára szerte a világon.

FRISS ÉS ELKÖTELEZETT CSAPAT
   Cégünk az épitőipar robbanászerű fejlődésének, a műszaki és technológiai fejlesztések iránti igények kiszolgálására jött létre. Célunk gyorsan, pontosan, szakszerűen kiszolgálni a felmerülő és folyamatosan bővülő igényeket az otthoni, személy, korházi felvonó és mozgólépcsők telepítését és karbantartását illetően.
A Szakosodás arra késztet bennünket, hogy jobban teljesítsünk
 

   Gyárunk a lifteket, mozgólépcsőket és a kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló Kína vezető szolgáltatója. A céget 2002-ben alapították Kunshanban (Sanghajtól 60 km-re), Suzhou városában, és 2015 szeptemberében került a nyilvánosság elé. Két 105 000 négyzetméteres gyártási központtal és több mint 700 alkalmazottal évente 18, OOO egység liftet és mozgólépcsőt tud előállítani. A termékek között megtalálhatók a:

AXIcity - Üzleti személyszállító liftek, 

AXIlife - Lakossági személyszállító liftek, 

AXIvilla - Otthoni felvonók, 

AXIlogi - Teherliftek, 

AXIwalk - Mozgólépcsők és mozgójárda. 

   A vállalat egy nemzetközi marketing és szolgáltatási hálózati rendszer létrehozására összpontosít, amely integrálja az értékesítést, a mérnököket és a szolgáltatásokat. Ugyanakkor aktívan kutatja a változó és területi piaci igényeket. A folyamatos fejlesztés után a értékesítési és szolgáltatási hálózata több mint 50 országot lefedett, beleértve Oroszországot, Közép-Ázsiát, Dél-Amerikát, Új-Zélandot, Ausztráliát, Délkelet-Ázsiát, Közel-Keletet és Afrikát stb. Európában AXILIFT márkanév alatt találhatók meg termékeink. 

   Hosszú évek óta fenntartjuk a gyors növekedést, mert ragaszkodunk a minőséghez és kiváló kiszolgáláshoz. Eltökélt szándékunk, hogy csúcskategóriás gyártási és szolgáltató vállalattá fejlődjünk. 

AXILIFT MAGYARORSZÁGON
Cégünk a termékek forgalmazásán túl vállalja  a FELVONÓK:


- TERVEZÉSÉT, 

- SZERELÉSÉT,

- FELÚJíTÁSÁT

- KARBANTARTÁSÁT.

   Keresse kollégáinkat, hogy személyre szabott, igényeinek megfelelő terméket kiválasszák és ajánlatot küldjenek Önnek.

Referenciák

Folyamatosan bővülő refenciánk Magyarországon: